Republika e Kosoves

Obiliq

Kryetari Gashi priti në takim të rinjët nga Prishtina

2022/10/24 - 2:14

Kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, sot ka mirëpritur në një takim të rinjë nga Prishtina; znj.Drenka Aliu, z.Leon Humolli dhe z.Sharr Rrafshi, ku biseduan për ide zhvillimore dhe bashkëpunim të ndërsjellë.
Kryetari Gashi, theksoi se: “Kosova ka një rini të mrekullueshme dhe Komuna e Obiliqit është gjithmonë e gatshme për bashkëpunim për ide të reja dhe inovative.”