Republika e Kosoves

Obiliq

Kryetari Gashi uron besimtarët e fesë katolike- festën e Pashkëve

2021/04/04 - 1:38

Kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, me rastin e festës së Pashkëve katolike, ka uruar të gjithë besimtarët katolik, duke ju uruar mbarësi, harmoni dhe gëzime në familje.
“Zoti bekoftë me të mirat e tij, gjithë shqiptarët anë e mbanë!”- është shprehur kryetari Gashi.
Urimi i plotë i Kryetarit Gashi:
“”Vërtetë ne kemi Bajram e Pashkë, por shqiptarinë e kemi bashkë!” -At Gjergj Fishta
Të gjithë besimtarëve të fesë katolike, ju uroj për shumë mote – Gëzuar festën e Pashkëve! Mbarësia, harmonia dhe gëzimet qofshin përherë pjesë e familjeve tuaja!
Zoti bekoftë me të mirat e tij, gjithë shqiptarët anë e mbanë!