Republika e Kosoves

Obiliq

Kryetari Gashi uron fëmijët për festat e fundvitit

2018/12/26 - 3:52

Me ndihmën e donatorëve “Katana” dhe “Shtëpia e Shpresës” kryetari Gashi filloi urimet e festave të fund vitit duke filluar nga IP”Rrita Jonë”, “Smile Kid’s Akademi” dhe “Aksa – F”, ndërsa përmbylli me klasën e nxënësve me nevoja të veçanta. Donatorët i falendërojmë përzemërsisht që tani e pesë vite janë me ne duke gëzuar fëmijët tanë tha, kryetari Gashi.

Urime festat,