Republika e Kosoves

Obiliq

Kryetari Gashi uron gjithë besimtarët katolikë

2021/12/25 - 12:40

Më rastin e festës së Krishtlindjeve, kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi ka uruar gjithë besimtarët katolikë.
“Gëzuar Krishtlindjet!
Për të gjithë besimtarët e fesë katolike, me lejoni të shpreh urimet e mija më të përzemërta, duke ju uruar që shëndeti, paqja dhe begatia të mbizotërojnë mbi ju dhe familjet tuaja!
Për shumë mot Krishtlindjet!