Republika e Kosoves

Obiliq

Kryetari Gashi viziton QKMF dhe Stacionin Policor në Obiliq

2018/12/31 - 11:57

Me rastin e ndërrimit të moteve, për të uruar dhe falenderuar ata që kujdesen për shëndetin dhe sigurinë tonë, kryetari Xhafer Gashi vizitoi stafin e QKMF – së dhe Stacionin Policor duke uruar për një vit të mbarë e me suksese.

Gëzuar për shumë mote!