Republika e Kosoves

Obiliq

Kryetari i Komunës se Obiliqit, Xhafer Gashi, me rastin e festës së Krishtëlindjeve, ka uruar të gjithë besimtarët katolik festën e Krishtëlindjeve

2022/12/25 - 10:49

Shkrimi i plotë i Kryetarit Gashi:
“Për të gjithë besimtarët katolik, Gëzuar Krishtlindjet, duke uruar shëndet, harmoni e më të mirat për ju dhe familjet tuaja!
Harmonia ndërfetare e ka karakterizuar përherë popullin shqiptar andaj shpresoj që këtë traditë ta kultivojmë edhe në vitet në vazhdim!
Për shumë mot Krishtlindjet! Gëzuar!
Xhafer Gashi”