Republika e Kosoves

Obiliq

Kryetari i Gashi priti në një takim përfaqësuesit e KEDS-it, më të cilët diskutuam për investimet e përbashkëta

2022/08/18 - 6:15

Sot, kam pritur në një takim përfaqësuesit e KEDS-it, më të cilët diskutuam për investimet e përbashkëta që po realizojmë në Komunën e Obiliqit, për Planin intenziv 2023-2027 si dhe për kampanjën vetëdijsuese “Për kursimin e energjisë elektrike”, si institucion komunal mbështesim të gjitha nismat për kursimin e energjisë por në të njejtën kohë njoftova përfaqësuesit të KEDS-it, që Komuna e Obiliqit kundërshton reduktimet e energjisë, duke patur parasysh që jemi vendi në të cilin ndodhen burimet e energjisë dhe prodhimi i saj.

Xhafer Gashi