Republika e Kosoves

Obiliq

Kryetari i Komunës Xhafer Gashi priti në takim Kryetarin e Komunës së Fushë-Kosovës, z.Burim Berisha

2023/01/20 - 4:40

Kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, së bashku me Nënkryetarin, Ibush Mjekiqi, kanë pritur në një takim Kryetarin e Komunës së Fushë-Kosovës, z.Burim Berisha me bashkëpunëtorë, me të cilin diskutuan për planifikimin e projekteve në vitin 2023, për mundësit e bashkëpunimit mes dy komunave në sektore të ndryshme në të mirën e qytetarëve, në theks të veçantë për projektin e koogjenerimit (shtrirjes së ngrohjes qendrore).
Kryetari Gashi, falënderoi Kryetarin Berisha, për vizitën dhe gatishmërinë në bashkëpunim në projektet e përbashkëta ndërkomunale!