Republika e Kosoves

Obiliq

Kryetari Xhafer Gashi ishte pjesëmarrës në takimin regjional të KKSB-së të organizuar nga OSCE

2019/03/19 - 3:40

Kryetari Xhafer Gashi ishte pjesëmarrës në takimin regjional të KKSB-së të organizuar nga OSCE, ku diskutuam për sigurinë dhe mekanizmat mbrojtës që duhet të ndërrmiren nëpër komuna. Komuna e Obiliqit ka formuluar planin veprues dhe qëndron shumë mirë në aspektin e përfshirjes së komuniteteve dhe situatës së sigurisë.