Republika e Kosoves

Obiliq

Kryetari Xhafer Gashi me nënkryetarin Ibush Mjekiqi, po marrin pjesë në akademinë përkujtimore

2019/03/13 - 4:43

Kryetari Xhafer Gashi me nënkryetarin Ibush Mjekiqi, po marrin pjesë në akademinë përkujtimore me rastin e njëzet vjetorit të rënies së heroit Sabedin J. Prekazi, organizuar në Mitrovicë.

Lavdi jetës dhe veprës së heroit
Lavdi të rënëve për Liri