Republika e Kosoves

Obiliq

Kryetari Xhafer Gashi sot priti në një takim pune Kryetarin e BIK-ut në Obiliq Behar Mjekiqi

2018/12/24 - 2:36

Kryetari Xhafer Gashi sot priti në një takim pune Kryetarin e BIK-ut në Obiliq Behar Mjekiqi dhe stafin e tij. Biseduan në lidhje me Projektet që pritet të realizohen për vitin e ardhshëm dhe njëkohësisht Gashi u ofroi mbështetje të plot në lidhje me Projektet e përbashkëta të Komunës dhe BIK-ut, në interes të qytetarëve të Obiliqit.