Republika e Kosoves

Obiliq

Kryetari Xhafer Gashi u prit në takim nga ministri Pal Lekaj

2019/03/14 - 5:32

Me ministrin e Ministrisë së Infrastrukturës dhe Transportit Pal Lekaj, kryetari Gashi sot nënshkroi memorandumin e mirëkuptimit për të financuar projektet infrastrukturore rrugore si; Rr: “Isa Boletini”, “Hasan Prishtina” “Llapi” dhe rruga “Hoxhë Ali Qerkezi”, në të cilat rrugë MTI do të financoi 336,500.00€
Me këtë rast Gashi falenderoj ministrin Lekaj për bashkëpunimin dhe përkrahjen e vazhdueshme.