Republika e Kosoves

Obiliq

Mbahet dabati publik “Informimi i qytetarëve rreth gjashtëmujorit(6) të dytë të punës së ekzekutivit për vitin 2022”

2022/12/28 - 4:26

Nënkryetari i Komunës së Obiliqit, Ibush Mjekiqi, së bashku me ekzekutivin, kanë mbajtur sot debatin publik me qytetarët dhe përfaqësues nga shoqëria civile, për informimin e qytetarëve rreth gjashtëmujorit(6) të dytë të punës, ku u njoftuan rreth zhvillimit të projekteve, sfidave dhe të arriturave të komunës gjatë këtij viti.
Nënkryetari Mjekiqi, falënderoi zyrtarët komunal dhe qytetarët për kontributin dhe angazhimin e dhënë në përmbushje të objektivave të përbashkëta, ai po ashtu u ka uruar të gjithë qytetarëve festat e fundvitit!