Republika e Kosoves

Obiliq

Mbahet takimi njoftues me bizneset

2019/01/29 - 4:43

MZHE jep sqarime rreth përkrahjes që do të bëjë me rastin e bizneseve në shpalljen për subvencione, për bizneset fillestare dhe ato me aktivitete më shumë se një vit, DEFZH ka bërë njoftimet me kohë dhe ka përkrahur bizneset tani e sa kohë, ku edhe vitin e kaluar ishin përfitues disa nga bizneset tona.