Republika e Kosoves

Obiliq

Mbledhja e Bordit të drejtorëve – KK Obiliq

2019/02/08 - 11:08

Sot, u mbajt Mbledhja e Bordit të Drejtorëve, ndër temat e shumta të rëndësishme ishte planifikimi dhe diskutimi për Projektet që pritet të realizohen në këtë vit. Temë e rëndësishme ishte procesi hekurudhor që pritet të fillojë së shpejti. Njëkohësisht u shqyrtuan edhe të gjitha kërkesat qytetarëve dhe komisioneve.