Republika e Kosoves

Obiliq

Mirënjohje për punëtorët në QKMF-së

2018/12/31 - 2:54

Me rastin e fund vitit, drejtori i shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, Dr Ibush Mjekiqi zhvilloj një takim me puntorët e shëndetësisë dhe i përgëzoj për punën që e kanë bërë gjatë gjithë vitit. Në këtë rast ndau dy mirënjohje, në emer të kryetarit të komunës Xhafer Gashi. Ahmet Klinaku me rastin e pensionimit dhe postmortem z.Mehdi Restelica, Drejtori i drejtoratit Ibush Mjekiqi i uroi të gjithë punonjësve festën e fund vitit duke ju dëshiruar mbarësi dhe shëndet në vitin 2019.