Republika e Kosoves

Obiliq

Ndriçimi publik “Martirët Aliu“ dhe ”Dardania“

2020/05/21 - 11:47

Kryetari i Komunës së Obiliqit,Xhafer Gashi, me banorët, simbolikisht përuruan ndriçimin publik në rrugën; “Martirët Aliu“ me segmente dhe rrugën “Dardania”.
Kryetari Gashi, ka theksuar se; “Angazhimi ynë do mbetet i përhershëm në rritjen e nivelit të sigurisë dhe në krijimin e kushteve sa më të mira për qytetarët.“
Ta gëzoni banorët e lagjeve!