Republika e Kosoves

Obiliq

Në 22 vjetorin e rënies së trimave të familjes Morina

2021/03/30 - 11:46

Në 22 vjetorin e rënies së trimave të familjes Morina, Kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, së bashku me Nënkryetarin, Kryesuesin e KK Obiliq, asambleistë, ekzekutivin dhe familjarët kanë bërë homazhe pranë pllakës përkujtimore në Milloshevë, duke nderuar sakrificën e tyre deri në vetëflijim për lirinë e atdheut.
Lavdi heronjëve dhe martirëve të lirisë!