Republika e Kosoves

Obiliq

Në Ditën e Çlirimit të Komunës së Obiliqit, është përuruar Biblioteka e Qytetit

2022/06/17 - 9:04

Në Ditën e Çlirimit të Komunës së Obiliqit, është përuruar Biblioteka e Qytetit, një projekt madhor dhe i mirëpritur nga të gjitha grupmoshat.
Përurimin e këtij objekti ka bërë Kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, së bashku me qytetarët e shumtë, studentët, nxënësit dhe të rinjtë.