Republika e Kosoves

Obiliq

Në Komunën e Obiliqit është mbajtur takim me kompanin CACTTUS

2022/08/17 - 9:25

Kryetari i komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi se bashku me bashkpuntorët, zyrtarët dhe drejtorët e shkollave, gjatë ditës së sotme kanë mbajtur një takim me kompanin Cacttus, përfaqësuesit e Cacttus-it, gjatë takimit prezantuan profilin e kompanisë si dhe biseduan për mundësinë e një bashkëpunimit.