Republika e Kosoves

Obiliq

Në nderim të jetës dhe veprës së dëshmorit të Kombit, Hamdi Krasniqi

2020/05/13 - 3:36

Kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, së bashku me Nënkryetarin, Kryesuesin e Kuvendit dhe me bashkëpunëtorë, bënë homazhe pranë lapidarit të dëshmorit të Kombit, Hamdi Krasniqi në 21 vjetorin e rënies në altarin e lirisë.
I përjetshëm kujtimi për dëshmorin Hamdi Krasniqi!
Lavdi!