Republika e Kosoves

Obiliq

Nënkryetari i komunës së Obiliqit, Ibush Mjekiqi, ka pritur në një takim, përfaqësuesit e Shoqatave të Dalura nga lufta

2020/12/30 - 4:41

Nënkryetari i komunës së Obiliqit, Ibush Mjekiqi, ka pritur në një takim, përfaqësuesit e Shoqatave të Dalura nga lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, ku i njoftoj për projektet dhe sfidat me të cilat është ballafaquar komuna e Obiliqit, gjatë situatës me pandeminë Covid-19.
Njëkohësisht, ai i ka falënderuar për bashkëpunimin si dhe me rastin e 30 dhjetorit- Ditës së Veteranëve, ju ka uruar këtë ditë e cila është simbol i sakrificës dhe luftës së shenjtë të të rënëve, trimave, heronjëve dhe gjithë veteranëve!