Republika e Kosoves

Obiliq

Njoftim

2019/03/15 - 4:10

 Të nderuar qytetarë,

U njoftojmë se Drejtoria për Mbrojtje të Mjedisit dhe Drejtoria për Inspeksion, kanë formuar

 

komisionin për inspektimet në teren, në menaxhimin dhe ruajtjen e mjedisit në përgjithësi,

prandaj ju lutemi të gjithë qytetarëve për bashkëpunim që të kontribojmë për shëndetin tonë.

Numrat kontaktues:

 

  1. Burim Ismaili, Drejtor i Inspeksionit – 045/130-888
  2. Zejnullah Krasniqi, inspektor mjedisor – 044/400-652
  3. Hajrullah Preniqi, shef në inspektoriat– 044/402-748
  4. Bekim Kurteshi, inspektor mjedisor – 044/361-185