Republika e Kosoves

Obiliq

NJOFTIM

2020/03/12 - 4:05

Komuna e Obiliqit, në kuadër të DEFZH-së ka lëshuar vendim e cila i obligon të gjitha bizneset,restorantet dhe operuesit e tjerë të bëjnë dezinfektimin rregulltë të hapësirave të tyre si dhe të respektojnë orarin e veprimtarisë deri në orën 23:00, sipas vendimit të Qeverisë.

Natyrisht ky vendim vjen si masë parandaluese në përputhje me situatën e krijuar dhe të jemi sa më vigjilent përballë saj.