Republika e Kosoves

Obiliq

Procesi mësimor në Obiliq po realizohet sipas rregullave dhe skenarit të MASH-it

2020/09/14 - 3:33

Kryesuesi i KK Obiliq, Burim Gërguri, ka zhvilluar një takim me drejtor e DA-së, Rexhep Zeka, ku u njoftua nga afër për përgaditjet e fillimit të vitit të ri shkollor 2020/21, të cilat janë realizuar sipas rregullave dhe skenarit të MASH-it, MSH-së dhe IKSHPK-së.