Republika e Kosoves

Obiliq

Seanca përmbyllëse e vitit 2018

2018/12/26 - 2:35

U mbajt seanca e rregullt dhe e fundit për vitin 2018, me rendin e ditës dhe shqyrtimit të kërkesave, kryetari Gashi shpalosi sukseset e arritura për vitin 2018, veçoi finalizimin e Ligjit të Obiliqit, theksoi prioritetin për Ambientin, Shëndetësinë, Arsimin dhe Infrastrukturën, ndërsa duke falenderuar për punë dhe bashkëpunimin uroi Asamblenë për një vit të mbarë e me suksese.
Urime festat!