Republika e Kosoves

Obiliq

Shtrirja e rrjetit të ndriçimit publik

2020/06/22 - 10:42

Shtrirja e rrjetit të ndriçimit publik💡 në lagjet e qytetit të Obiliqit, konkretisht rruga “Kruja“ dhe “Vëllezërit Gashi“, për të vazhduar në fshatin Mazgit, rruga “Mavriqi“, në fshatin Lajthishtë, rruga “Hakif Dedinca“ dhe “Dubova“ dhe në fshatin Hade, rruga “Izet Graiçevci“.
Vazhdojmë të përkushtuar në shërbim të qytetarëve!