Republika e Kosoves

Obiliq

Sot, në 21 Mars shënohet Dita Ndërkombëtare e personave të prekur me sindromin down

2021/03/21 - 1:38

Sot, në 21 Mars shënohet Dita Ndërkombëtare e personave të prekur me sindromin down. Kjo ditë le të shërbejë si thirrje për ndërgjegjësimin e secilit prej nesh në përkrahjen dhe mbështetjen e çdo kategorie të shoqërisë pa dallim.
Të dashur prindër, ju siguroj se nuk jeni vetëm të gjithë së bashku do të krijojmë një ambient të përshtatshëm dhe të dinjitetshëm për zhvillimin e fëmijëve dhe personave të prekur me sindromin down