Republika e Kosoves

Obiliq

Të nderuar qytetarë

2020/03/14 - 7:56

Më poshtë gjeni vendimin për marrjen e masave shtesë pas konfirmimit të rasteve pozitive me Corona Virus me datë 13 Mars 2020 nga Qeveria e Kosovës.

Si Komunë e Obiliqit, kemi zbatuar me përpikëmeri të gjitha masat shtesë të vendosura nga Qeveria e Rep. së Kosovë.

Shtabi komunal emergjent po qëndron në kontakt të vazhdueshme me shtabin qendror emergjent, për masa tjera shtesë parandaluese.

Ju bëjmë thirrje qytetarëve që t’u shmangen ambienteve të frekuentura me njerëz dhe t’u përmbahen të gjitha masave të rekomanduara nga MSH-ja dhe IKSHPK-ja.