Republika e Kosoves

Obiliq

Tetori ROZË 🎀

2022/10/24 - 4:21

Komuna e Obiliqit, pĂ«rkatĂ«sisht Drejtoria e ShĂ«ndetĂ«sisĂ« dhe MirĂ«qenies Sociale, Drejtoria pĂ«r Mbrojtje tĂ« Mjedisit dhe NPL “Kastrioti” Sh.A, nĂ« kuadĂ«r tĂ« Tetorit RozĂ«, muajit tĂ« Sensibilizimit nĂ« LuftĂ«n kundĂ«r Kancerit tĂ« Gjirit, sĂ« bashku me drejtore tĂ« drejtorive, Drejtorin e QKMF-sĂ« dhe stafin mjeksorĂ«, realizuan mbjelljen e luleve ROZĂ‹, muaji i vetĂ«dijesimit tĂ« kĂ«saj sĂ«mundjeje, ndihmon nĂ« rritjen e vĂ«mendjes dhe mbĂ«shtetjes pĂ«r vetĂ«dijen, zbulimin dhe trajtimin e hershĂ«m tĂ« kancerit tĂ« gjirit, si dhe kujdesin pĂ«r kĂ«tĂ« sĂ«mundje.
Ta parandalosh, më mirë sesa ta kurosh- zbulimi i hershëm shpëton jetë!