Republika e Kosoves

Obiliq

Vizit e veçantë nga nxënësit e klasës së ||-të

2023/03/07 - 4:44

Kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, ka mirëpritur në vizitë fëmijët nga klasa e dytë e shkollës “Dr.Ibrahim Rugova”, ata për të cilët puna dhe përkushtimi ynë për të ardhmen e tyre të ndritur, është i pandalshëm, për fëmijët tanë, të cilët janë përherë të veçanta dhe më së të mirëpritura, ku edhe pranoi dhurata të veçanta nga nxënësit.
Kryetari Gashi, falënderoi mësimdhënësën znj.Edona Mjeku, nxënësit dhe Kryetarin e Këshillit të Prindërve, z.Fahri Aliu, për vizitën, duke ju dëshiruar shëndet e suksese në rrugën e dijes e diturisë!
Gëzuar 7 Marsi!