Republika e Kosoves

Obiliq

Zhvillimi i projekteve

2020/07/23 - 4:59

Kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, ka parë nga afër punimet që po zhvillohen në realizimin e projektit të Bibliotekës së Qytetit.
Me këtë rast, Kryetari Gashi, ju ka uruar punëkryersve, punime të mbara dhe është shprehur se: “Përkundër pandemisë, punimet po kryhen sipas planit dinamik dhe projekti i shumëpritur për qytetarët e Obiliqit e në theks të veçantë për studentët, shumë shpejtë do të jetësohet!“