Republika e Kosoves

Obiliq

Misioni & Vizioni

Mirësevini në Obiliq

Faqja e Komunës së Obiliqit do të jetë faqja, në të cilën qytetarët e komunës sonë, por edhe më gjerë, mund të informohen për punën dhe të arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe të qytetarëve tanë!

Kyçu

Regjistrohu

kalendari

Shiko online mbledhjen e Kuvendit të Komunës

sherbimet

Si i shpenzon shteti paret tona

SHIKO ONLINE MBLEDHJEN E KUVENDIT TË KOMUNËS

Emajli Zyrtar

Shërbimet që i Ofron Komuna e Obiliqit

Qasja ne dokumente zyrtare

Memorandumet

Kerkesa për Qytetar

Portali shteteror E-Kosova

Platforma për Konsultime Publike

Pagesat e tatimit ne prone

Deklarimi i Pasuris

Leje

Himni

Harta e qytetit

Agjencioni për Rexhistrim të Biznesit

Raporto Ankesën

Broshura Agjenda e Kontratës Sociale

E-Prokurimi