Lajmet   Njoftimet   DEBAT PUBLIK

DEBAT PUBLIK - 03 nëntor 2017

 Ministria e Infrastrukturës në bashkëpunim me Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, organizojnë: 
DEBAT  PUBLIK – për zgjerimi i rrugës Nacionale N 9, Prishtinë-Pejë ne Segmentin: Kijevë-Zahaq
 Ministria e Infrastrukturës në bashkëpunim me Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, organizojnë: 
DEBAT  PUBLIK – për zgjerimi i rrugës Nacionale N 9, Prishtinë-Pejë ne Segmentin: Kijevë-Zahaq


RSS

Sign in