Lajmet   Njoftimet   Drejtoria e Bujqësisë ka bërë shpërndarjen e pajisjeve per bletari

Drejtoria e Bujqësisë ka bërë shpërndarjen e pajisjeve per bletari - 03 nëntor 2017

 Drejtoria për Bujqësi,Pylltari dhe Hidroekonomi njofton se nga Lista konkurruese janë përzgjedhur përfituesit dhe është bërë shpërndarja e pajisjeve për Bletari.

 

Drejtoria për Bujqësi,Pylltari dhe Hidroekonomi njofton se nga Lista konkurruese janë përzgjedhur përfituesit dhe është bërë shpërndarja e pajisjeve për Bletari.

Shpërndarja është bërë  ne Vitomericë  nga përfaqësuesi i Drejtorisë  se Bujqësisë dhe përfaqësuesi  i operatorit ekonomik “Gruda”.

 

Për 91 përfituesit nga lista konkurruese, janë shpërndarë këto lloje te pajisjeve:

 

Shkrirëse Dylli - 30 copë

Centrifuga Manuale -  30 copë

Centrifuga Elektrike  - 20 copë

Vaska për zhvulosjen e hojeve  - 30 copë 


RSS

Sign in