Lajmet   Njoftimet   Kryesuesi i Kuvendit të Komunës së Pejës z. Islam Husaj priti në takim përfaqësuesit e organizatës

Kryesuesi i Kuvendit të Komunës së Pejës z. Islam Husaj priti në takim përfaqësuesit e organizatës studentore “Unioni Studentor Haxhi Zeka”në Pejë - 03 maj 2017

 Kryesuesi i Kuvendit të Komunës së Pejës z. Islam Husaj priti në takim një grup të studentëve nga organizata studentore“Unioni Studentor Haxhi Zeka,ne kuadër të Universitetit Haxhi Zeka në Pejë,ku u diskutua për sukseset e studenteve si dhe problemet të cilat i preokupojnë ata. Ndër të tjera kryesuesi

 

Kryesuesi i Kuvendit të Komunës së Pejës z. Islam Husaj priti në takim një grup të studentëve nga organizata studentore“Unioni Studentor Haxhi Zeka,ne kuadër të Universitetit Haxhi Zeka në Pejë,ku u diskutua për sukseset e studenteve si dhe problemet të cilat i preokupojnë ata. Ndër të tjera kryesuesi

z.Husaj i njoftoj studentët për punën e Kuvendit Komunal në Pejë dhe përgjegjësit që i kanë si institucion dhe si Asambleist të Pejës.

Kurse znj.Albina Lleshi anëtare e Këshillit Studentor të Fakultetit Juridik në Universitetit Haxhi Zeka në Pejë, e njoftoj kryesuesin për punën që po bëjnë në të mirë të studenteve që  i përfaqësojnë dhe në evokimin për zgjedhjen e problemeve të tyre.


RSS

Sign in