Lajmet   Njoftimet   Mbahet seanca e parë inauguruese e Kuvendit të Komunës së Pejës

Mbahet seanca e parë inauguruese e Kuvendit të Komunës së Pejës - 13 dhjetor 2017

 Në një seancë solemne të Kuvendit të Komunës së Pejës,është mbajtur  takimi i parë inaugurues i legjislaturës se re.

 

Në një seancë solemne të Kuvendit të Komunës së Pejës,është mbajtur  takimi i parë inaugurues i legjislaturës se re.

Ne pranin e përfaqësuesve të MAPL-së,  institucioneve vendore  dhe ndërkombëtare,mediave si dhe qytetarëve të shumtë,  deputetët e zgjedhur të Kuvendit Komunal të Pejës  unanimisht u betuan dhe filluan detyrën e re në këtë mandat legjislativ.

 

Në këtë seancë inauguruese para të pranishmëve u betua  edhe Kryetari i rizgjedhur i Komunës së Pejës, z.Gazmend Muhaxheri, i cili ne fjalën e tij të rastit para të pranishmëve u zotua që do të jetë në shërbim të qytetarëve të Pejës.


RSS

Sign in