Lajmet   Njoftimet   NJOFTIM - TAKIMI I ASAMBLESË KOMUNALE

NJOFTIM - TAKIMI I ASAMBLESË KOMUNALE - 03 janar 2018

 Asambleja Komunale në Pejë, të Martën me 9 Janar 2018 do të mbajë mbledhjen e vetë  të rregullt, duke filluar në ora 10:00, me këtë rend dite.

 

Asambleja Komunale në Pejë, të Martën me 9 Janar 2018 do të mbajë mbledhjen e vetë  të rregullt, duke filluar në ora 10:00, me këtë rend dite.

 

 

Betimi i anëtarëve të ri të Kuvendit Komunal Pejë.

Shqyrtimi i Procesverbalit nga mbledhja inauguruese e Kuvendit Komunal Pejë, e mbajtur  me  datë: 13. Dhjetor 2017.

Zgjedhja e Kryesuesit të Kuvendit Komunal.

Themelimi i Komitetit për Politik dhe Financa.

Themelimi i Komiteti për Komunitete.

 

                       

Takimi i ardhshëm i Kuvendit Komunal planifikohet të mbahet shkurt  2018.


RSS

Sign in