Lajmet   Njoftimet   Njoftim – Panairi i Produkteve Lokale Peja 2017

Njoftim – Panairi i Produkteve Lokale Peja 2017 - 03 nëntor 2017

 Drejtoria e Bujqësisë,Pylltarisë dhe Hidroekonomisë në Pejë ne bashkëpunim me Grupin Lokal të Veprimit “Agroturizmi”,kanë organizuar Panairin e Agroturizmit në Pejë.

 

 

Drejtoria e Bujqësisë,Pylltarisë dhe Hidroekonomisë në Pejë ne bashkëpunim me Grupin Lokal të Veprimit “Agroturizmi”,kanë organizuar Panairin e Agroturizmit në Pejë.

Panairi  do të mbahet në qendër të qytetit të Pejës, këtë të shtunë  me datë: 04.11.2017  duke filluar nga ora 10:00 deri 16:00.

Panairi do të ketë karakter shitës,prandaj ju qytetarë te nderuar mund të shfrytëzoni rastin të furnizoheni me produkte të freskëta direkt nga prodhuesi.

 

 


RSS

Sign in