Lajmet   Njoftimet   Njoftim për përfituesit e Makinave mjelëse nga Drejtorati për Bujqësi, Pylltari dhe Hidroekonomi

Njoftim për përfituesit e Makinave mjelëse nga Drejtorati për Bujqësi, Pylltari dhe Hidroekonomi - 27 dhjetor 2017

 Njoftohen përfituesit e makinave mjelëse se do të behet shpërndarja për përfituesit e këtyre makinave mjelëse ,prandaj ftohet të gjithë fermerët përfitues, qe të vinë dhe ta bëjnë tërheqjen e makinave mjelëse.
  

 

Njoftohen përfituesit e makinave mjelëse se do të behet shpërndarja për përfituesit e këtyre makinave mjelëse ,prandaj ftohet të gjithë fermerët përfitues, qe të vinë dhe ta bëjnë tërheqjen e makinave mjelëse.

 

Shpërndarja bëhet të Enjten me date 28.12.2017 prej orës 13:00,të Fakulteti i Bujqësisë ne Pejë  (të ish Kazerma e FSK-së).


RSS

Sign in