Lajmet   Njoftimet   Njoftim nga DKRS

Njoftim nga DKRS - 27 prill 2017

 Drejtoria për Kulturë,Rini dhe Sport ju fton  të merrni pjesë në hapjen e ekspozitës së piktorit Zymer Mulliqi.

Hapja e Ekspozitës bëhet në Galerinë e Arteve Pejë, me 28 Prill 2017 me fillim ne ora 19:00.

 

Drejtoria për Kulturë,Rini dhe Sport ju fton  të merrni pjesë në hapjen e ekspozitës së piktorit Zymer Mulliqi.

Hapja e Ekspozitës bëhet në Galerinë e Arteve Pejë, me 28 Prill 2017 me fillim ne ora 19:00.

 


RSS

Sign in