Lajmet   Njoftimet   Njoftim nga Drejtoria për Bujqësi,Pylltari dhe Hidroekonomi

Njoftim nga Drejtoria për Bujqësi,Pylltari dhe Hidroekonomi - 19 dhjetor 2017

  Në bazë të thirrjes për aplikim,projekt propozimit dhe kritereve për shpërndarjen e makinave mjelëse për Lopë qumështore ,Drejtoria  për Bujqësi,Pylltari dhe Hidroekonomi  përzgjedhë listën e përfituesve:

 

 

 

Në bazë të thirrjes për aplikim,projekt propozimit dhe kritereve për shpërndarjen e makinave mjelëse për Lopë qumështore ,Drejtoria  për Bujqësi,Pylltari dhe Hidroekonomi  përzgjedhë listën e përfituesve:

 

Listën fituese:
Shkarko Dokumnetin

RSS

Sign in