Lajmet   Njoftimet   Njoftim per media

Njoftim per media - 16 nëntor 2017

 ​Drejtoria për Kulturë,Rini dhe Sport ju fton të merrni pjesë në hapjen e ekspozitës me fotografi: 
Vizionari Amerikan - Koha dhe Jeta e John F. Kennedy.

Drejtoria për Kulturë,Rini dhe Sport ju fton të merrni pjesë në hapjen e ekspozitës me fotografi: 

Vizionari Amerikan - Koha dhe Jeta e John F. Kennedy.
Hapja e ekspozitës bëhet në  Galerinë e Arteve  “Peja” në Pejë, më datë 17 nëntor 2017, me fillim në ora 17:00.


RSS

Sign in