Republika e Kosoves

Pejë

Ndërtimi i Shtatoreve të katër heronjëve kombëtar “Skender Çeku”, “Xhemajl Fetahaj” , “Agim Qelaj” dhe “Bekim Berisha-Abeja

2022/05/24 - 10:01

Forma e aplikacionit: Ndërtimi i Shtatoreve të katër heronjëve kombëtar “Skender Çeku”, “Xhemajl Fetahaj” , “Agim Qelaj” dhe “Bekim Berisha-Abeja