Republika e Kosoves

Pejë

Ndriçimi i urave dhe rregullimi i lumit të Lumëbardhit prej urës së Zallit deri tek ura e Gurit LOT 1- Ndriçimi në parkun e vogël ,pran lumëbardhit LOT 2- Rregullimi i shtratit të lumit “ Lumëbardhit”

2021/10/13 - 10:30

Forma e aplikacionit: Ndriçimi i urave dhe rregullimi i lumit të Lumëbardhit prej urës së Zallit deri tek ura e Gurit LOT 1- Ndriçimi në parkun e vogël ,pran lumëbardhit LOT 2- Rregullimi i shtratit të lumit “ Lumëbardhit”