Republika e Kosoves

Pejë

5 Maji – Dita e Dëshmorëve të Kombit

2022/05/05 - 9:43

Kryetari i Komunës së Pejës, z.Gazmend Muhaxheri me bashkëpunëtorë me rastin e Ditës së Dëshmorëve kanë bërë homazhe dhe vendosen kurora me lule, pranë lapidarëve të Dëshmorëve në Komunën e Pejës.

Lavdi e përjetshme për të gjithë të rënët, të cilët kanë dhënë jetën e tyre për lirinë, që ne e gëzojmë sot.​