Republika e Kosoves

Pejë

Certifikimi i 24 mësimdhënësve

2018/05/23 - 2:54

Drejtoria e Arsimit në bashkëpunim me Syrin e Vizionit kanë organizuar trajnimin e mësimdhënësve për orientim në karrierë, me ç’rast janë certifikuar 24 mësimdhënës.

Trajnimi në fjalë ka për qëllim zhvillimin profesional të mësimdhënësve dhe orientimin e nxënësve në drejtimin e tyre që do ta zgjedhin për t’u orientuar në karrierë.