Republika e Kosoves

Pejë

TRAJNIM PËR GRATË NË BIZNES “Avancimi i njohurive financiare”

2023/09/13 - 12:20

Fondi Kosovar për Garanci Kreditore në bashkëpunim me Drejtorin për Zhvillim Ekonomik njofton të gjitha gratë e interesuara nga komuna e Pejës se do të mbaj trajnim me temen “Avancimi i njohurive financiare”.

Për më shumë info dhe për t’u bërë pjese e këtij trajnimi ju lutem të aplikoni në linkun në vijim: 

https://fondikgk.org/trajnime/