Republika e Kosoves

Pejë

Drejtoria për Mirëqenie Sociale dhe Islamic Relief worldwide kanë shpërndarë qanta për nxënës

2023/09/12 - 1:45

Komuna e Pejës përmes Drejtorisë për Mirëqenie Sociale ne bashkëfinancim me Organizatën Islamic Relief Worldwied Zyra në Kosovë,kanë shpërndarë qanta shkollore. Më këtë aksion kanë përfituar 200 nxënës të rasteve Sociale me nga një Qantë për libra shkollorë