Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Pejë

Drejtoria e Urbanizimit dhe Mbrojtje të Mjedisit organizon Takim Informues me qytetarët e Komunës së Pejës

2022/11/24 - 2:55

Drejtoria për Urbanizem dhe Mbrojte të Mjedisit organizon Takim Informues për të gjithë qytetarët e Komunës së Pejës me temat: – Ngrohja globale sot – Humbja e nxehtësisë nëpër ndërtesa – urat termike (shembuj me termografi) – Materialet Izoluese – Energjia solare: Kolektorët dhe Fotovoltaiket, e të tjera të ndryshme…. Të mirëseardhur janë të gjithë e në veqanti studentet e profileve të cekura, arkitektët, ndërtuesit etj. Të gjitha pyetjet paraprake për eksperten mund t’i parashtroni përmes email: info@ebt-energieplanung.ch Ju mirëpresim!